Ny kyrkorutin

Jag och Bästisen har till vår sorg upptäckt att vår torsdagsrutin inte fungerar längre. Nu när jag både bor betydligt längre ifrån kyrkan vi brukar gå i och har börjat jobba igen hinner jag helt enkelt inte till veckomässan om vi ska hinna äta och umgås lite också. Det finns ju andra gudstjänster att gå på, både på veckodagar och helger, men än så länge har vi inte kommit fram till något som kan bli en ny vana. Det är synd, för jag tyckte verkligen om de där veckomässorna. De var ett så bra sätt att komma iväg till kyrkan regelbundet, något som sällan blir av på söndagar när det är så frestande att stanna hemma.

Posted in Andlighet i vardagen, Kyrkan

En kommentar till Ny kyrkorutin

  1. Li skriver:

    Det är jättetråkigt att vår torsdagstradition inte fungerar längre. Vi får ta oss i kragen och hitta en ny tradition! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>