Svacka

Det har varit tungt ett tag nu. Det är mycket problem på jobbet och det finns inte så mycket jag kan göra förutom att söka andra jobb. Problemen har nämligen funnits länge, men inte viljan att ta tag i dem. Jag söker andra jobb, men det tar ju tid.

Gud finns i närheten, tyst stöttande, men jag kan inte påstå att jag aktivt söker mig dit. Jag vet att det skulle vara bra att gå i kyrkan och få en intensivdos då och då som kanske kan värma och lyfta själen lite, men jag orkar inte. När jag är ledig vill jag bara vara hemma.

Jag önskar att jag var en sån där människa som blev stark och handlingskraftig av motgångar, men tyvärr verkar det inte vara så. Jag blir alldeles för lätt deprimerad och handlingsförlamad, och då tar det tid att ta sig ur en svår situation.

Jag har funderat mycket på om jag skulle försöka bli sjukskriven på deltid, för att orka lite mer. Om jag gick till en läkare tror jag att skulle bli tillfälligt sjukskriven för depression, men jag vill egentligen inte ha det med mig i bagaget om jag kan slippa. Dessutom vill jag inte ta risken att få medicin, för jag tror inte att det är det jag behöver.

Posted in Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>